MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Home

mediabazis-slide-text

Médiabázis

Állás hirdetést szeretne intézni most? A tervezett szöveg, fotó,  felhasználásával ingyenes grafikai tervet küldünk árajánlattal!

Ha munkaerőt keres, állást, pozíciót kínál, terméket, szolgáltatást értékesít, vevőkörét szeretné növelni vagy piacát bővíteni, akkor hirdessen, reklámozzon!

Gyors megoldást kínálunk arra, hogy hirdetési-és reklámeszközökkel elérje potenciális munkatársait, vevőit, ügyfeleit.

Tanácsadással, hirdetési portfólió összeállításával segítjük a munkáját, újsághirdetések, online felületek széles körét kínáljuk, az ooh területen pedig a leghatékonyabb óriásplakát, citylight és járműreklám-felületek kerülnek az Ön asztalára.

 

Óriásplakát felületek

Az óriásplakát, citylight az egyik legjobb reklámhordozó, amellyel kényelmesen kiszolgálhatjuk a leendő vásárlóink információéhségét, hiszen a vizuális észlelése a méreténél és elhelyezkedésénél fogva kikerülhetetlen. A várható sikert a jó ajánlaton kívül a figyelemfelkeltő kreatív biztosíthatja. A grafikai kivitelezésben, tervezésben is a segítségére lehetünk, hogy az összhatás a legnagyobb sikert érje el.

Az aktuális szabad felületekről kérjen ajánlatot itt!

Bors hirdetések

A Bors Magyarország második legnagyobb szórakoztató napilapja. Naponta 332 000 olvasónak kínál egyszerre bulvártematikát és napi híreket. Lényegre törő címekkel, nagyméretű fotókkal, impulzív vizualitással és mindemellett a klasszikus újságírás szabályait figyelem előtt tartva igyekszik elnyerni olvasói figyelmét.

Blikk

A Blikk Magyarország legnagyobb napilapja, olvasottságát a legnagyobb tévécsatornák nézettségével lehet egy lapon említeni. A bulvárpiacot kinőve nemcsak eredeti szegmensében lett piacvezető, hanem a teljes magyar napilappiac legnagyobb szereplőjévé vált. A lap szórakoztató bulvár-arculata mellett erős politikai, sport és aktuális tartalommal bír, így tömegek napi tájékozódását segíti.

A Blikk budapesti és pest megyei hirdetési árlistáját itt találja!

A Blikk budapesti és pest megyei hirdetési árlistáját itt találja!

 

Liftreklám

A liftreklám az egyik leghatékonyabb eszköz a lakosság meghatározott célcsoportjának eléréséhez, mert a liftben utazók számára gyakorlatilag kikerülhetetlen. Oldja a várakozás feszültségét, szórakoztat és informál. A lifthasználat alatt az egyetlen ingert a liftben elhelyezett plakát nyújtja, ezért nagyon fogékony az utazó a rajta szereplő hirdetésekre. Budapesten 20 kerületben, több mint 2200 liftben van kihelyezett reklámfelület, de mára a vidék nagyobb városaiban is kedvelt hirdetési felület lett, így akár országos kampány is lebonyolítható vele.

 

A budapesti felületek kerületenkénti darabszámát, hirdetési méreteit, árait tekintse meg itt!

A vidéki városok liftreklám ajánlatát kérje tőlünk itt!

Klasszikus napilap hirdetések

Magyarország legnagyobb példányszámú, vezető napilapjai továbbra is állnak rendelkezésére, ha tradicionális hirdetési felületben gondolkodik. Álláshirdetések, közlemények, pályázatok megjelentetésére a leghatékonyabb nyomtatott médiumok.

 

A Magyar Nemzet hirdetési árai itt!

 

A Magyar Hírlap hirdetési árai itt!                                                             

 

 A Népszava hirdetési árai itt!                                                                           NÉPSZAVA

 

 


Legújabb akcióink: Óriásplakát – Magyar Nemzet – Szuperinfó hirdetés feladás