MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Ingyenes hirdetési tanácsadás. Hir­de­té­se­ket szervezünk az or­szág egész területére! Turbózza fel üzletét hirdetésekkel!

opel text

Ingyenes hirdetési tanácsadás. Hir­de­té­se­ket szervezünk az or­szág egész területére! Turbózza fel üzletét hirdetésekkel!

Díjmentes hirdetési tanácsadással, online hirdetésfeladási lehetőséggel, és számtalan hatékony hirdetési felülettel segítünk hogy Önre találjanak régi és új ügyfelei!

Teljes körű online hirdetésfeladási ügyintézés országos és helyi médiumokba, kültéri reklámkampányok megszervezése a felületek kiválasztásától a kihelyezésig.

Mindenki a megoldásokat, a tovább lépést keresi, a Médiabázis ebben segít Önnek! 
A koronavírus-járvány (COVID 19) miatt kialakult helyzet kapcsán nagyon sok hirdetési terv, kampány eltolódott, de  már ismét működnek a régi jól bevált hirdetési formák, a hatékony hirdetési felületek!
A vállalkozások  a kiesett veszteségeiket szeretnék a leghamarabb pótolni. Ehhez viszont szükség van reklámozásra, így a kültéri hirdetési eszközök (óriásplakát, Led-falak, járműreklám) és a könnyen elérhető nyomtatott sajtó (Lokál, Szuperinfó) ismét felértékelődnek.

Már sok ügyfelünknek foglaltuk át a márciusra, áprilisra tervezett  kampányait  már júniustól kezdődően.

Az or­szág egész területére szervezünk hir­de­té­se­ket!

 

Most érdemes tudatosan  a következő időszak hirdetéseit tervezni, megelőzve a konkurenciát egy – a még – reklámzajtól mentes piacon! Ön lépjen elsőként és kezdjen kommunikálni a piaccal! Nálunk egy helyen intézheti összes hirdetését legyen az ingyenesen terjesztett nyomtatott újság Szuperinfó és Lokál ), járműreklám,  liftreklámok, járműreklámok,  video reklám Hirdessen a Médiabázissal könnyen és gyorsan!
Hamarosan visszaáll a régi kerékvágás és mindenki egyszerre akarja majd a vállalkozását, termékét, szolgáltatását újból hirdetni, népszerűsíteni.
Ezért is szeretnénk proaktívan felhívni  a figyelmet, eszközeink járvány utáni jelentőségére!

A hagyományos hirdetési eszközök mellett segítségére lehetünk más hatékony kommunikációs csatornák kipróbálásában is. Ilyenek a nyomtatott sajtóként leghatékonyabb (és ingyenesen terjesztett) Szuperinfó és Lokál újságok, a liftreklám, vagy a videó reklámok megjelenítésére alkalmas Led-falak a város legforgalmasabb csomópontjainál, vagy a különböző járműreklámok a felszíni, vagy metró környezetben lévő felületeken. Ezek a maszkviselés és távolságtartás időszakában is biztonságos és hatékony eszközök, amikor még kevés egyéb inger éri a közlekedőket.

Hirdessen a Médiabázissal könnyen és gyorsan!

Most díjmentes tanácsadással és grafikai tervezéssel várjuk jelentkezésüket e-mailben és telefonon.

Teljes körű online hirdetésfeladási ügyintézés országos és helyi médiumokba, kültéri reklámkampányok megszervezése a felületek kiválasztásától a kihelyezésig.

 

  • Ha kérdései vannak a hirdetésekkel kapcsolatban hívjon minket, vagy írjon, állunk rendelkezésére
  • Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

További információkkal állunk rendelkezésére itt.