MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Az újsághirdetések szerepe a digitális világban

 

Van még szerepe a nyomtatott sajtónak az üzleti  kommunikációban digitális világunkban?

 

Igen, az újsághirdetés továbbra is fontos szerepet játszhat a vállalkozások kommunikációjában, bár a digitális kommunikációs csatornák térnyerése miatt csökkent az jelentősége. Kétségtelen azonban, hogy továbbra is egy olyan platformot biztosít, ahol a vállalkozások speciálisan irányított hirdetéseket, sajtóközleményeket és egyéb információkat juttathatnak el a célközönségükhöz.

 

Az újsághirdetés előnye, hogy nagyobb hitelességet kölcsönöz a vállalkozásoknak, mint a digitális platformok, hiszen a nyomtatott kiadványok – a létrehozásuk nagyobb energiaigénye miatt -megbízhatóbbaknak tűnnek a közönség számára. Emellett a nyomtatott sajtó lehetővé teszi, hogy a vállalkozások olyan célcsoportokat is elérjenek, akik kevésbé járatosak az online világban.

 

A nyomtatott sajtóval való kommunikáció azonban magasabb költséget jelenthetnek, mint a digitális platformok használata. Emellett a nyomtatott kiadványokban való megjelenésnél hosszabb várakozási idő jellemző az előkészítés, a nyomdai kivitelezés miatt, ami korlátozhatja a rugalmasságot.

 

De az újsághirdetés továbbra is fontos kiegészítő szerepet játszhat a vállalkozások kommunikációjában, melyeknek egyre inkább a digitális platformokra kell összpontosítaniuk ahhoz, hogy hatékonyan érjék el a célközönségüket.

 

Az újsághirdetések előnyei akkor érvényesülnek igazán, ha helyesen alkalmazzák őket.

 

Célzott eléréssel bírnak:

az újságcikkek, hirdetések lehetővé teszik, hogy a vállalkozások célzottan érjék el a számukra releváns célközönséget. Ez pedig nagyobb hozzáadott értéket nyújthatnak a cég kommunikációjában.

 

Stabil, állandó olvasóbázissal rendelkeznek:

a nyomtatott sajtótermékek általában kiterjedt és állandó olvasóbázissal rendelkeznek, így a hirdetők szélesebb közönséget érhetnek el hirdetéseikkel. Így pedig nagyobb az esély arra, hogy az üzenet eljusson a megfelelő emberekhez, akik valóban érdeklődnek a termékeik iránt.

 

Megbízhatóak:

a még működő offline kiadványok általában jól ismert, megbízható újságok, amelyeket az emberek évek óta olvasnak. Ezért az ezekben a lapokban megjelenő hirdetések nagyobb eséllyel találnak komolyabb figyelemre a célközönség körében.

 

Személyre szabhatóak:

Az újságokban való hirdetések könnyen személyre szabhatóak, hogy illeszkedjenek az adott vállalkozás céljaihoz és igényeihez. A hirdetőknek lehetősége van kiválasztani a megfelelő oldalt, az ideális méretet és a szöveget annak érdekében, hogy minél jobb hatásfokkal jelenjenek meg.

 

Többféle hirdetési lehetőséget kínálnak:

A lapok számtalan hirdetési lehetőséget kínálnak továbbra is változatos méretben, színvilággal és a kreatív ötletek széles skálájával.