MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Hirdetések a Sugár ledfalán

Az Örs vezér tér klasszikus  hirdetési csodája

 

Hatékony hirdetés a Sugár áruház LED-falán

 

A közismert reklámfelületek kommunikációs alkalmazása az üzleti világ alapvető eszköze, amelyek célja, hogy elérje a vásárlók széles körét  és felkeltse az érdeklődést egy vállalkozás szolgáltatása, vagy terméke iránt. A hagyományos hirdetési felületek mellett új lehetőségek is megjelentek a digitális korban. Az egyik ilyen lehetőség a Sugár áruház LED-fala, amely a modern technológia és az innováció csodája. Most bemutatjuk, miért hatékony és milyen előnyei vannak ennek az impozáns hirdetőfelületnek az Örs vezér tér vérkeringésében.

 

Innováció és figyelemfelkeltés

 

Az LED-fal a modern technológia csúcsát képviseli a hirdetések területén. A magas felbontású képek és élénk színek nagyszerű vizuális élményt nyújtanak a nézőknek. Az Örs vezér tér rendkívül forgalmas központjában elhelyezkedve a Sugár áruház LED-fala a figyelem középpontjában áll. Az emberek nem tudnak közömbösen elmenni mellette, hiszen egy életteli és dinamikus megjelenítő, amely magával ragadja a figyelmet.

 

Rugalmas és interaktív kommunikáció

 

Az LED-fal lehetővé teszi a rugalmas és interaktív kommunikációt a vállalkozás és a közönség között. A modern technológia alkalmazza a videókat, animációkat és mozgóképeket, amelyek dinamikus megjelenésükkel magukkal ragadják a potenciális vásárlók figyelmét. A helyszín, az Örs vezér tér, az egyik legforgalmasabb és leglátogatottabb csomópontja Budapestnek, így a hirdetések nagy hatékonysággal érik el a célközönséget. Az LED-fal megkönnyíti a helyszíni célzást, lehetővé téve a hirdetők számára, hogy eljuttassák üzenetüket a potenciális vásárlókhoz.

 

Nagy hatékonyság és eredményesség

 

A LED-fal  nagy hatékonysággal és eredményességgel képes megszólítani a közönséget. Az interaktív elemekkel, például QR-kódokkal vagy közvetlenül a hirdetésben ajánlott kapcsolatfelvételi információkkal az emberek azonnal cselekedhetnek, ami tovább növeli a konverziós arányokat.

 

Most a tavaszi akciónk keretében személyre szabott, egyedi árkedvezményekkel várjuk hirdetőinket!