MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Megújul a Blikk.hu

Megújul a Blikk.hu

A digitális médiumok modern kihívásait, valamint a nemzetközi irányokat szem előtt tartva fej-lesztett hírportál sokkal nagyobb hangsúlyt fektet ezt követően a fotós és videós tartalmakra.

Magyarország piacvezető napilapjának internetes portálját a vezető digitális márkák – mint a RAS nemzetközi cégcsoporthoz tartozó lengyel Onet.pl, valamint az Axel Springer SE egyik legfontosabb brandje, a Bild.de – arculata alapján tervezték újra a fejlesztők. Ezzel a lépéssel a kiadó elsődleges célja, hogy az elégedett olvasók számának növelésével a Blikk.hu-t középtávon Magyarország leglátogatottabb hírportáljai között tartsák számon. A több látogató és olvasó növelheti a hirdetési bevételeket és az álláshirdetések hatékonyságát is.

A már megszokott, érthetően tálalt exkluzív hírek mellett a közélet fontos eseményei, a sztárvilág aktualitásai, az egészség, a gasztro, az utazás és szabadidő, valamint sok más hasznos tartalom egyaránt megtalálhatóak lesznek. Az „infotainment” jegyében mindig friss és közérthető tartalommal jelentkezik a szerkesztőség. A mai elvárásoknak megfelelő dizájn nagyban támogatja a fotós és videós tartalmakat, a nemzetközi médiafogyasztási trendeket figyelembe véve a Blikk.hu reszponzív dizájnt kapott.

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

3 × négy =