MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

Megfrissült megyei napilapok

Megfrissült megyei napilapok

Megfrissült megyei napilapok

2015.05.18.

Megújult a Mediaworks nyolc regionális sajtóterméke kívül és belül is. A kiadó elsősorban az eladás növekedését várja ettől, de ez visszahat a hirdetői aktivitás erősödésére és a hirdetési bevétel növekedésére és az álláshirdetések hatékonyságára is.

A  Mediaworks portfólió érintett megyei kiadványai: az Új Dunántúli Napló (Baranya), a Heves Megyei Hírlap (Heves), a 24 Óra (Komárom), a Somogyi Hírlap (Somogy), az Új Néplap (Szolnok), a Tolnai Népújság (Tolna), a Békés Megyei Hírlap (Békés) és a Petőfi Népe (Bács), valamint a Vasárnap Reggel egyaránt új külalakkal jelenik meg mától.
A legfőbb változást a több helyi tartalom, a regionális szolgáltatási információk és nagyobb terjedelem lesz. A megújult lapokban a korábbi címlapi struktúrát egy kirakat típusú elrendezés váltotta fel, amiben a képi illusztrációk és az infografikák nagyobb hangsúlyt kaphatnak. A belső oldali tagoltságot színes kiemelések teszik látványosabbá.

Előtérbe kerül a szolgáltatás jelleg (részletes programajánlók, piaci hírek, ügyeleti nyitva tartások, traffipax, vízállásjelentés, anyakönyvi hírek), valamint az olvasói interaktivitás (sms-ek, mms-ek, olvasói fotók, levelek, észrevételek).

A megyei lapok megújulását kommunikációs kampány kíséri külön-külön fókuszálva az előfizetői és árushelyen vásárló közönségre. A kampány részei az online és print hirdetések, reklám- és tv-szpotok, valamint citylight felületek.