MédiaBázis Reklámszervező Kft.

Postázási cím, iroda: 1146 Thököly út 105. I. 8.

Székhely: 1032 Budapest, Szőlő u. 70.
Telefon: +36 1 244 8120
Fax: +36 1 244 8121
E-mail: info@mediabazis.com

Nálunk egyszerűen és gyorsan adhat fel újsághirdetést.

Az alábbi lapok listájában megtekintheti az újsághirdetések, újságok hirdetési felületeit, árait.

Újság hirdetés feladása ITT...

M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút reklám

Budapest M2 Metró , M3 Metró és M1 Földalatti vasút Reklámok. Ablakmatrica reklám, kapaszkodó reklám, vezérkocsi reklám, mozgólépcső reklám

ÁRAK: hirdetés – bérletí díj – ártáblázat Metró (M2, M3) és Földalatti Vasút (M1) További részletek ITT...

Telefon: +36 1 244 8120 | Email: info@mediabazis.com

A legjobb álláshirdetési portál a Profession

A legjobb álláshirdetési portál a Profession

A piackutatók és próbavásárlók ösz-szehasonlították a nagyobb állás-portálokat. A legfőbb szempont a logikus felépítés, a felhasználóbarát és informatív felület volt.

 A Profession.hu több szempontból is a legjobbak közt szerepelt: gyors, logikus, felhasználóbarát és informatív, illetve a legtöbb releváns jelentkezőt tudta összehozni a leendő munkaadókkal. Kiderült: az álláskeresők kétharmadának a Profession a kedvence.

Alapvetően minden állásportál megfelelt az elvárható színvonalnak – derült ki a Forecast Research Piackutató és a Mystery Shopping próbavásárlással foglalkozó cég kutatásából. A Profession oldala nagyon jól kezelhetőnek, logikus felépítésűnek és felhasználóbarátnak bizonyult, és emellett nagyon sok információt is begyűjthetnek a felületen a felhasználók.

Az ajánlatkérés elküldése után az összes állásportál felvette a kapcsolatot a próbavásárlóval – ki e-mailben, ki telefonon. Az ajánlatkérés elküldése után leghamarabb a Profession, és két másik álláshirdetési portál képviselője jelentkezett. Néhányszor például már 5, illetve 10 perc múlva keresték a potenciális hirdetőt – ez abszolút gyorsaságnak tekinthető.